Project C790 RS House

Plaats Enschede NL

In ontwerp april 2019

Omschrijving nieuwe woning en ge´ntegreerde bijbouw

Soort wonen

Opdrachtgever particulier

Programma 255 m▓ bvo

 

 

 

 

 

Info De woning ligt op een open plek in het bos, bovenaan een sterk oplopend perceel. Een halfverharding van split grind, slingerend door de bomen, wijst de weg naar boven. De woning is licht opgetild uit de mosrijke, met bladeren bedekte bosgrond. Alleen de binnentuin is gecultiveerd, precies daar gesitueerd op de zonnige plek van het kavel. Aan de voorzijde ligt een inpandig terras. Tussen de patio en het terras liggen de keuken en woonkamer, volledig in glas en met grote schuifpuien, voor uitzicht en licht. De prive vertrekken liggen in de dichte vleugel. Onder aan de helling ligt de bosrand direct aan een open weiland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--> terug naar in ontwerp